O Fit maniji

Vadba za vsakogar - pridružite se nam tudi vi!

V letu 2015 Fit manija po dolgih letih delovanja v času krize zapre svoja vrata v dosedanji obliki.
Na željo številnih članov, ki si tako kot mi, brez vadb ne zna več predstavljati življenja, pa smo jeseni ustanovile novo Športno društvo Fit manija s sedežem v Ivančni Gorici, ki prav tako skrbi za razvoj športa v naši občini in izobražuje občane na področju zdravega življenja. Ker se vse preveč dela na kurativi in vse premalo na preventivi na področju bolezni, poškodb in pešanja zdravja ne glede na starost, saj se vsi našteti dejavniki pojavljajo čedalje prej. Nam je to zaskrbljujoče in vemo, da samo aktivno delo na tem lahko kaj spremeni. Ker radi vadimo z vami in ZA vas!

info : fitmanija@siol.net

Športno društvo Fit manija, Ivančna Gorica

 

Fit manijo vodi Tina, ki se že sedmo leto ukvarja z vodenjem aerobike. Poleg veljavne licence za aerobiko ima tudi naziv Pilates Mat inštruktor, vodi skupinske in individualne vadbe za zdravo populacijo.

Z aerobiko se je pričela ukvarjati ob koncu svojih študentskih let, sicer pa je diplomirala kot pedagoginja na Filozofski fakulteti . Ples je njena strast že od nekdaj in rekreativno se je ukvarjala krajše obdobje s hiphopom, nato pa plesala disco dance v plesni šoli Urška, s katero so leta 2007 tudi osvojili 1.mesto v kategoriji disco dance produkcij na svetovnem prvenstvu v Bremnu .

Leta 2007 je ustanovila svoje podjetje, da bi tako lahko še aktivneje širila aerobiko in ostale zvrsti skupinskih rekreativnih vadb v domačem kraju ter okolici, kjer je to področje še vse preveč zapostavljeno. Ker pa grejo časi naprej, je bilo potrebno razmišljati o širitvi podjetja, da bi lahko dolgoročno zagotovili njegov obstoj. Tako v zadnjih letih dodajajo še nove oblike vadb, pri čemer dajejo poudarek tistim, ki v naših krajih še niso prisotne, da bi tako res lahko ljudem ponudili čimbolj pestro izbiro rekreativnih vadb in tečajev.

Še vedno najbolj razširjeni in priljubljeni aerobiki so se tako poleg popularnega pilatesa, simpl aerobike in vadbe zlata leta sedaj pridružili še tečaj orientalskega plesa, disco dance in joga, v kratkem pa bodo sledili še tečaji družabnih plesov, salsa, solo salsa, jazz, bollywood, cheerleading, sodobni ples, balet, plesni mix za otroke, fit body, zumba aerobika in druge zanimive oblike vadb.

 

fitmanija@siol.net

NOVI VPISI in
TEDEN ODPRTIH VRAT

Bodite FIT s Fit manijo !

Želite prejemati novice?

 

aerobika, pilates, zlata leta, vadba, šport, športna vadba, fit, Dolenjska, Ivančna Gorica, Šentvid, Stična, Višnja Gora, Veliki Gaber, Grosuplje, Tina, športne vadbe, fitnes, športno društvo

Izvedba WBC d.o.o.
Copyright © 2007 Fit manija - Vse pravice pridržane
 

aerobika, pilates, zlata leta, vadba, šport, športna vadba, fit, Dolenjska, Ivančna Gorica, Šentvid, Stična, Višnja Gora, Veliki Gaber, Grosuplje, Tina, športne vadbe, fitnes, športno društvo

Fit Manija