Vpis

Vadbe večinoma potekajo v šolskih telovadnicah. Večino ur vodi Tina, ostale pa še drugi vaditelji in inštruktorji Fit manije, z veljavno licenco, ki se redno udeležujejo številnih konvencij in seminarjev v Sloveniji in tujini, da gredo tudi naše in vaše vadbe v korak s časom. V Fit maniji se trudimo biti še boljši – za vas !

Za vpis k našim vadbam sredi sezone se morate predhodno obvezno prijaviti oz preveriti prosta mesta preko maila ali telefona!

Ob vpisu potrebujete izpolnjeno prijavnico ter gotovino. Možne so tudi vse kombinacije večih skupin in vadb z našega urnika - točne termine vadb, ki jih želite obiskovati, pa si izberete ob vpisu. Prilagodite si urnik tako, da bo ustrezal vam in boste z veseljem hodili na ure!

V prvem tednu nove sezone (septembra in februarja) pa so vse vadbe za nove stranke brezplačne – tako lahko poizkusite več oblik vadb in se odločite za tisto, ki vam najbolj ustreza ali pa po želji za kombinacijo večih. Število prostih mest je omejeno glede na velikost posameznih telovadnic in dvoran, da ne bo prevelike gneče in bomo lahko vadbo izvajali kar najbolj kvalitetno, zato vam priporočamo, da se vpišete čimprej.

Če želite, lahko vpisnino poravnate tudi z nakazilom na naš račun, že pred pričetkom rednih vadb ter si tako zagotovite mesto v izbrani skupini – za več info pišite na mail fitmanija@siol.net.

 

 

fitmanija@siol.net

NOVI VPISI in TEDEN ODPRTIH VRAT :
7. - 17.september 2020!
Prijave že sprejemamo na mail: fitmanija@siol.net!

Bodite FIT s Fit manijo !

Želite prejemati novice?

 

aerobika, pilates, zlata leta, vadba, šport, športna vadba, fit, Dolenjska, Ivančna Gorica, Šentvid, Stična, Višnja Gora, Veliki Gaber, Grosuplje, Tina, športne vadbe, fitnes, športno društvo

Izvedba WBC d.o.o.
Copyright © 2007 Fit manija - Vse pravice pridržane
 

aerobika, pilates, zlata leta, vadba, šport, športna vadba, fit, Dolenjska, Ivančna Gorica, Šentvid, Stična, Višnja Gora, Veliki Gaber, Grosuplje, Tina, športne vadbe, fitnes, športno društvo

Fit Manija